Thursday, 8 August 2013

Bersarang : Raya Sudah !

Hai semua, kejap je rasa dah masuk 1Syawal. Cepat je masa berlalu kan, rasa rugi tak buat ibadah banyak banyak di bulan Ramadhan. Seriusly, blog dah bersarang dah. Lama tak update. Padahal duduk rumah je. Okay, lepas seminggu raya aku dah mula kerja, so jangan tanya kerja apa. Yang penting halal. Lagipun part time je saja cari duit sikit sementara tunggu konvokesyen. Sebut konvokesyen, alahaiii lama je rasa nak tunggu 'Hari Jubah' tu. Tak apalah, tak lama je lagi tu. Rindu sangat dekat budak kelas, bila la dapat jumpa lagi kan.. Tak ada apa nak share rasanya, cukuplah tu sahaja. Okay, Selamat Hari Raya Aidilfitri 2013 :) Senyum Sokmo deh !

1 Syawal <3