Friday, 1 February 2013

February . .

Hai semua . .
Hari pertama dalam bulan februari 2013. Salam Jumaat semua...woot,woot dah masuk bulan ke-2 dah..cepatnya masa berlalu kan. Tamatlah minggu ke-7 saya menjalani latihan industri..tinggal lagi 13minggu sahaja untuk saya menamatkan pengajian sebagai STUDENT DIPLOMA...

Welcome FEBRUARY!!
haiiiii..tiba-tiba teringat dekat kawan saya seorang ni..saya jumpa dia masa nak ambil kad siswa hari yang lepas..dia sedih saya nak balik,pengenalan kami walaupun singkat, kami gembira sangat....rindu juga pada housemate yang tersayang..macam mana la korang semua yer... :)


My HOUSEMATE. imyall <3


my BESTFRIEND not BOYFRIEND . .


Last wishes for February, harapkan hari-hari bahagia saya bersama keluarga tersayang dan bekerja bersungguh-sungguh. *walaupun tak dapat alaun..Okay semua...selamat menjalani hari-hari indah.harapkan hari esok lebih baik daripada ini...

6 comments:

  1. wahh tak lama lagi tu nak habis study.... All the best btw... jangan main2 tau.. hikhikhik..

    ReplyDelete
  2. pejam celik pejam celik abis la study tu nanti rindu plak alam ipt =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahu takpe..will miss a thing at IPT...

      Delete
  3. slmt bpraktikal.. pe la x dpt elaun. jnji dpt ilmu n pengalaman. nnt da keje x de la kekok

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi..betul tuh haney...nak tambah pengalaman je.

      Delete

Assalamualaikum.
Sila Tinggalkan Komen Anda.
1 Komen anda amat bermakna.