Wednesday, 27 June 2012

Giveway "Blog Saya Style Saya''

KLIK sini untuk join k...

Ok, mari kita ramai-ramai join "Meklyn Giveaway"
kalau nak join, FOLLOW blog Meklyn dulu taw...hehe

                 - nama blog saya : Kisah kita-kita "Jer"..
                 - tarikh mula-mula ber'blogging' : 19 June 2011, Sunday
                 - keunikkan yang ada pada blog saya : blog saya Simple je..hehe
                 - Sahabat saya yang bertuah ialah AkmalAzmi & ZatieyNureyza ..

Wednesday, 6 June 2012

Yasmin Aris : Jom Blogwalking !

assalamualaikum...hai semua bloger-bloger yang handsome&cantik tuhh..heheh wahhh..owsome lah post title kita kan..hehehe sebenarnya saya tak pernah pun join benda nih..tapi tiba-tiba rasa nak join jer..haha mari la kita meriahkan lagi suasana Blogwalking nih..hehehe nih lah blog owner yang invite Blogwalking iaitu Yasmin Aris..wahhh...semoga mendapat sambutan.mari kawan-kawan...


Jom blogwalking ramai-ramai
silalah melawat