Monday, 2 January 2012

harder,better,faster n stronger...

hahha...hai semua,assalamualaikum...
huhu,dengar macam apa je kan..memang kene stronger la aku sem ni,mana tak nya sem4 punya modul harder2 semua..peghhhh,tuh la orang tak pernah2 ambil sem4 kan..hahah (im the 1st batch ambil taw)...hahhahah bangga lak..nah,amekawwwww....rasakan penangan sem4 hahaha agak2 nya lah,boleh tak aku dapat result macam sem3..???huh,kena usaha lebih la beb...!!!hahhaa...macam biasalah aku ni,sampai je kulim macam2 panyakit lak datang.memang saja je kan...haishhhh nak buat macam mana kan huhu...tapi memang kena usaha lebih la nak naikkan pointer lagi..herm,tapi tak apalah...walaupun sem4 ni harder,better,faster n stronger,aku kena juga hadapinya...sem4 ni aku dapat lecture yang sporting2 semua...hahah TERBAIKKKKK...!!huhu minggu pertama je dah kena fikir tentang final projek dah..hahahha CAYALAH!!!memang harder betul la sem4 ni,tak boleh rilex meyh...huhu BUAT YANG TERBAIK SEM4...

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum.
Sila Tinggalkan Komen Anda.
1 Komen anda amat bermakna.