Monday, 16 January 2012

tahun 2012..??

hai semua...assalamualaikum...
sedar-sedar dah masuk tahun 2012...dah 16hari berlalu...hahaha boleh tak sedar aku nih..huhu lepas je makan tengahari tadi aku borak-borak lah dengan member...semua cerita pasal kahwin.whats that???hahah KAHWIN???Aku tak pernah terfikir pun pasal tu...mana taknya,cita-cita aku tak gapai lagi..sekurang-kurangnya degree da memang kena ada dalam tangan aku,kereta sendiri,pekerjaan tetap...huh pasal kahwin tu aku kena tggu buah hati aku la..yela,masuk 2012 umur da 20tahun...macam tak percaya je dah masuk alam 20-an beb...hahha tak apalah,pasal kahwin aku da tolak ke tepi awal2 k...sampai seru nanti,adalah...tapi aku nak tggu sayang saya lah...hahahaha oklah..heeee

Monday, 2 January 2012

harder,better,faster n stronger...

hahha...hai semua,assalamualaikum...
huhu,dengar macam apa je kan..memang kene stronger la aku sem ni,mana tak nya sem4 punya modul harder2 semua..peghhhh,tuh la orang tak pernah2 ambil sem4 kan..hahah (im the 1st batch ambil taw)...hahhahah bangga lak..nah,amekawwwww....rasakan penangan sem4 hahaha agak2 nya lah,boleh tak aku dapat result macam sem3..???huh,kena usaha lebih la beb...!!!hahhaa...macam biasalah aku ni,sampai je kulim macam2 panyakit lak datang.memang saja je kan...haishhhh nak buat macam mana kan huhu...tapi memang kena usaha lebih la nak naikkan pointer lagi..herm,tapi tak apalah...walaupun sem4 ni harder,better,faster n stronger,aku kena juga hadapinya...sem4 ni aku dapat lecture yang sporting2 semua...hahah TERBAIKKKKK...!!huhu minggu pertama je dah kena fikir tentang final projek dah..hahahha CAYALAH!!!memang harder betul la sem4 ni,tak boleh rilex meyh...huhu BUAT YANG TERBAIK SEM4...