Monday, 12 December 2011

selamat pagi sayang...

assalamualaikum semua...selamat pagi.huhu...buat2 happy pulak kan.mana tak nya,semalam tak boleh tidur di buatnya..huhhhh result oh result..tak apalah,tapi semalam memang aku happy pun,mana taknya....I'M 19-TEEN....haha,nasib baik dalam golongan teenagers lagi kan...kah2 tak sedar2 lagi dah tua aku nih...herm semalam walaupun aku dalam happy2 sambut birthday dalam hati ada juga risau yang terselit...asyik memikirkan result je nih haa.....hebat betul kuasa penagan exam kan bila kita nak tahu sesuatu keputusan...haiiii,kita tunggu la yer result keluar nanti...doakan terbaik untuk 'SAYA'...kita berbalik pada post asal,hihi melencong lebih pagi2 nih...yeah,hari nih 1st day temok saya 'L.I'...haaaaaa whattttt 'L.I'??L.I tu ialah 'Latihan Industri'..di pagi yang ceria ni,ceria ker....hahhaha sekarang temok saya tengah siap2 nak pergi kerja dah.."Semoga berjaya sayang,keje leklok taw"...sebenarnya temok saya takut taw,yela 1st day kerja kan...minta2 semua okay je..amin...






Temok saya nak pergi kerja dah...heheh


heeee.....takutnya result.

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum.
Sila Tinggalkan Komen Anda.
1 Komen anda amat bermakna.