Monday, 12 December 2011

selamat pagi sayang...

assalamualaikum semua...selamat pagi.huhu...buat2 happy pulak kan.mana tak nya,semalam tak boleh tidur di buatnya..huhhhh result oh result..tak apalah,tapi semalam memang aku happy pun,mana taknya....I'M 19-TEEN....haha,nasib baik dalam golongan teenagers lagi kan...kah2 tak sedar2 lagi dah tua aku nih...herm semalam walaupun aku dalam happy2 sambut birthday dalam hati ada juga risau yang terselit...asyik memikirkan result je nih haa.....hebat betul kuasa penagan exam kan bila kita nak tahu sesuatu keputusan...haiiii,kita tunggu la yer result keluar nanti...doakan terbaik untuk 'SAYA'...kita berbalik pada post asal,hihi melencong lebih pagi2 nih...yeah,hari nih 1st day temok saya 'L.I'...haaaaaa whattttt 'L.I'??L.I tu ialah 'Latihan Industri'..di pagi yang ceria ni,ceria ker....hahhaha sekarang temok saya tengah siap2 nak pergi kerja dah.."Semoga berjaya sayang,keje leklok taw"...sebenarnya temok saya takut taw,yela 1st day kerja kan...minta2 semua okay je..amin...






Temok saya nak pergi kerja dah...heheh


heeee.....takutnya result.

Monday, 5 December 2011

Ulangtahun temok saya ke-19..

assalamualaikum semua....
nak tahu siapa temok saya tuu.....jeng,jeng,jeng....hahah
hehe ni laa temok saya..




haha...hari ni hari 5/12/2011 ulangtahun kelahiran nya yang ke-19..dah tua dah dia.hahahha aku just sempat buatkan dia kek coklat..huhu,nyum2..seronok bila tengok dia suka makan kek yang aku buatkan...hehehe
tak lama lagi turn aku pula...meh kita tengok pic dia jom...hahhaa masa aku hangout gan dia petang tadi...

lebih kurang macam ni la kek yang aku buatkan khas utk dia
kek coklat kukus...



kami 'MATA BULAT'..hehhe



Thursday, 1 December 2011

my anniversary...

huh,rasa nak menangis je bila dia wish  anniversary yg ke-9 bulan...mana tak nya,bertapa bersyukurnya aku hubungan kami panjang sehingga sekarang...aku selalu doakan hubungan kami berpanjangan shigga akhir nafas aku.semoga jodoh aku dengan dia panjang.huh,terima kasih sayang...I LOVE YOU.tu je yang mampu cyg ucapkan...