Tuesday, 29 November 2011

baru 1st time sampai mid...

assalamualaikum semua...
kalau korang dengar mesti gelak besar kan,kan....actually realitinya memang betol 1st time sampai mid-valley.semalam 28/11/2011 tak di rancang pun nak pergi mid,siap2 je terus pergi naik train...hahaha lagipun semalam pergi gan my cousin..hahaha sebernarnya tak ade apa pun,semua mall same je kot...hahhaa semalam boleh pulak ada sales PADINI,VINCCI...perggggggghhhh,sales 3hari beb,70% lak tuh....perghhhh.aku hanya tengok jela an,sebab xdapat nak survey lama2 sebab wayang nak start da...huh,ruginya....


tak apa lah,tapi semalam jalan2 memang syok la...ingat kan nak tengok wayang cite twilight breaking dawn,tapi...peghhhhhh memang sesak la wayang kat mid uh...sume cite sold out....huh,aku sempat beli tiket un rezeki jer...cite misteri jalan lama.hahha best juga cite uh...

2 comments:

  1. vincci sales 70%??? ruginya tak pegii huuuu :(

    ReplyDelete
  2. hhahah...taw tape,lau x leh borong myk2.huhu

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Sila Tinggalkan Komen Anda.
1 Komen anda amat bermakna.